Portofoliu

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Restaurare hidroizolație acoperiș terasă

Serviciul nostru de hidroizolație terase oferă soluții fiabile și eficiente pentru a vă proteja terasa de deteriorarea provocată de apă. Fie că este vorba de clădiri rezidențiale, comerciale sau instituționale, precum Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, evaluăm starea terasei dumneavoastră și vă oferim soluții de hidroizolație personalizate, folosind materiale de înaltă calitate. Echipa noastră experimentată utilizează tehnici și materiale avansate pentru a crea o barieră durabilă împotriva pătrunderii apei. Cu accent pe atenția la detalii, asigurăm un proces de hidroizolație perfect și complet care vă protejează terasa și previne orice potențiale probleme legate de apă. 

Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului, Iași

Instalarea fațadelor ventilate cu placare din fibrociment și table de oțel Corten

Suntem specializați în montarea fațadelor ventilate folosind placări din fibrociment și table din oțel corten. Cu precizie și atenție la detalii, creăm exterioare durabile și plăcute din punct de vedere vizual. Ne personalizăm serviciile pentru a satisface preferințele de design și cerințele arhitecturale ale clienților. Folosind materiale premium și tehnici avansate, oferim rezultate transformatoare în izolarea termică și aspectul estetic. 

IGW Romania

Restaurare hidroizolație acoperiș terasă

Utilizăm tehnici avansate și materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura o rezistență durabilă și o protecție eficientă împotriva infiltrării apei. Ne străduim să obținem rezultate remarcabile, oferind soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui proiect. Fiecare detaliu este tratat cu atenție și precizie, pentru a ne asigura că acoperișul terasei Dvs beneficiază de cea mai bună hidroizolație posibilă, astfel încât să puteți bucura de un mediu confortabil și protejat împotriva factorilor externi.

IGW Romania

Construirea unei zone de relaxare

Ne bucurăm că am avut ocazia să construim o zonă de relaxare personalizată pentru IGW România, concepută pentru a oferi un spațiu liniștit și primitor. Echipa noastră asigură o planificare meticuloasă și atenție la detalii, adaptate pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client. De la pregătirea șantierului până la etapa de instalare, supraveghem fiecare aspect al proiectului, inclusiv zonele de relaxare, amenajarea peisajului și elementele liniștitoare. Folosim materiale de înaltă calitate pentru a crea o zonă de relaxare durabilă și confortabilă.

Centrul Sportiv Liteni

Izolarea termică și hidroizolarea acoperișului terasei cu membrană PVC

Am jucat un rol esențial în îmbunătățirea Centrului Sportiv Liteni prin asigurarea izolației termice și hidroizolarea acoperișului terasei, folosind membrană PVC. Expertiza și serviciile noastre au asigurat o protecție eficientă împotriva pierderilor de căldură și a pătrunderii apei. Instalarea membranei PVC a creat o barieră durabilă și impermeabilă, protejând structura de factorii meteorologici. Cu o atenție meticuloasă la detalii, echipa noastră a executat proiectul, oferind rezultate excelente și sporind eficiența energetică a sălii de sport. Soluțiile de izolare termică și hidroizolare pe care le-am implementat au contribuit la un mediu confortabil în cadrul centrului, oferind beneficii atât sportivilor, cât și spectatorilor.

Asociații de proprietari de apartamente

Restaurare hidroizolație acoperiș terasă

Am jucat un rol important în asistarea asociațiilor de proprietari de apartamente prin furnizarea de servicii de restaurare a hidroizolației acoperișului teraselor. Soluțiile noastre au abordat eficient potențialele daune cauzate de apă, asigurând o protecție de lungă durată a clădirilor. Prin lucrări de restaurare meticuloase, am reparat și consolidat acoperișurile teraselor, prevenind scurgerile și infiltrațiile de apă. Am folosit materiale de înaltă calitate și tehnici avansate pentru a crea un sistem de impermeabilizare durabil. Refacerea hidroizolației acoperișului terasei a îmbunătățit integritatea structurală generală a clădirilor și a contribuit la un mediu de viață mai sigur și mai confortabil pentru rezidenți.

Palas Campus

Prelucrare și montaj opritoare de parcare, montaj rafturi biciclete, lucrări diverse

Am colaborat cu Palas Campus pentru a le îmbunătăți facilitățile prin diverse servicii. Echipa noastră a efectuat instalarea opririlor de parcare, asigurând locuri de parcare organizate și sigure pentru vehicule. De asemenea, am instalat suporturi pentru biciclete pentru a răspunde nevoilor bicicliștilor. Experții noștri calificați au executat eficient aceste sarcini, utilizând tehnici precise de prelucrare și metode de instalare sigure. Prin colaborarea noastră cu Palas Campus, am contribuit la îmbunătățirea gestionării traficului și la îmbunătățirea facilităților atât pentru șoferi, cât și pentru bicicliști. 

DAS Moinești

Instalarea fațadelor ventilate cu placare din compozit aluminiu

Colaborarea noastră cu DAS Moinești a presupus instalarea fațadelor ventilate folosind placare din compozit de aluminiu, sporind semnificativ aspectul estetic și funcționalitatea clădirii. Echipa noastră a executat cu meticulozitate procesul de instalare, asigurând alinierea precisă și integrarea perfectă a fațadelor. Folosind materiale de înaltă calitate și tehnici avansate, am creat un exterior durabil și plăcut din punct de vedere vizual pentru DAS Moinești.